Kvindedag i Aalborg Øst

Internationalt arrangement på kvindernes kampdag

Kvinder fra både nær og fjern fejrer Kvindernes Internationale dag på Trekanten lørdag. ?Arkivfoto: Frederik Alken <i>Frederik Alken</i>

Kvinder fra både nær og fjern fejrer Kvindernes Internationale dag på Trekanten lørdag. ?Arkivfoto: Frederik Alken Frederik Alken

AALBORG:Det er Kvindernes Internationale kampdag lørdag 8. marts. Den fejres over hele kloden, inklusive Aalborg Øst, hvor Bydelsmødre, Kvarterværksted, Trekanten og 9220 helhedsplanen i år er gået sammen om at fejre kvinderne.

Det sker i Trekantens sal, hvor der er lagt op til en fest og hygge med forskellig slags dans, blandt andet afrikansk og grønlandsk dans. Der kommer desuden kurdisk mad på tallerkenerne, og så er der oplæg ved lokale Lene Olsen, og medlem af integrationsrådet Mahtab Jalili, der begge giver hver deres version af hvordan et kvindeliv i Danmark kan udspille sig.

Arrangementet er ikke nogen ny opfindelse, for der er blevet fejret kvindedag på Trekanten de sidste par år, men hver gang med voksende tilslutning af kvinder fra de mange nationaliteter der bor i Aalborg Øst.

Arrangementet begynder kl. 17, og er udelukkende for kvinder, så manden må tage både opvask og børnepasning den aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.