Bortførelser

Kvindelig ekspedient i sit livs mareridt

Blev tapet fast til toilet af 41-årig svensker, der indrømmede røveri, men nægter frihedsberøvelse.

Røveriet mod Sisters Point i Aalborg, hvor ekspedienten blev tapet fast til en stol, koster en 41-årig svensk-marokkaner halvandet år bag tremmer. Arkivfoto.

Røveriet mod Sisters Point i Aalborg, hvor ekspedienten blev tapet fast til en stol, koster en 41-årig svensk-marokkaner halvandet år bag tremmer. Arkivfoto.

En 41-årigv svensk statsborger med marokkansk baggrund tilstod i Retten i Aalborg onsdag, at han stod bag et røveri mod forretningen Sisters Point, hvor han udover at begå røveriet også havde frihedsberøvet den 20-årige kvindelige ekspedient i forretningen ved at tape hende fast til først en stol i forretningen og siden et toilet. Livs mareridt Det var tydeligvis den 20-årige kvindes værste mareridt, der i går blev oprullet i en straffesag mod den 41-årige mand. Kvinden fortalte i vidneskranken med lav stemme og ansigtet vendt bort fra den tiltalte mand om den rædselsoplevelse, som overgik hende lørdag 24. oktober 2009. Kvinden blev bl.a. truet med en pistol, hvorefter hun havde givet ham dagens omsætning fra kasseapparatet - et sted mellem 3000 og 3500 kroner. Han ville dog have flere penge og pacificerede hende ved at tape hende fast til stol og siden toilet. Holdt på pinebænken Efter en time og tre kvarters mareridt lykkedes det kvinden at slippe fri og få tilkaldt politiet. Ved retten i går erkendte den svensk-marokkanske mand for første gang røveriet, som han ellers har nægtet hele vejen igennem, og han nægter fortsat frihedsberøvelsen. Der procederes i sagen torsdag, og der falder så dom 29. april.