Kvinder stjal træpiller

Kvinde læssede 21 sække med træpiller i bilen - og forsvandt

To kvinder stjal træpiller fra ved højlys dag fra Nordjysk Bio Brændsel ved Ø. Brønderslev.	 Arkivfoto

To kvinder stjal træpiller fra ved højlys dag fra Nordjysk Bio Brændsel ved Ø. Brønderslev. Arkivfoto

Ø. BRØNDERSLEV: Nordjysk Bio Brændsel på Hvilshøjvej 222 har været udsat for et frækt tyveri af træpiller ved højlys dag.

Tirsdag 22. januar klokken 12.48 kørte to kvinder ind i lagerhallen, hvor der i øvrigt er selvbetjening hele døgnet. Kvinderne kørte i en lillablå Opel Vectra - uden nummerplader. Overvågningsbillederne viser, at den ene kvinde fylder bilens bagagerum og bagsæde op med træpiller. Hun fik plads til 21 sække med 25 kilo i hver til en værdi af cirka 1000 kroner.

Kvinden udfyldte - som man skal - en seddel og kom kuverten i den lukkede boks på stedet, men det viste sig siden, at der ikke var penge i kuverten. Desuden var det opgivne telefonnummer og personnummer på sedlen opdigtet.

Tage Krog, der ejer firmaet, opdagede, at noget ikke stemte, da han dagen efter gjorde regnestykket op. Han ærgrer sig over det frække tyveri. Men de manglende nummerplader gør det vanskeligt at finde frem til tyvene.

Tage Krog har nu sat et vellignende billede af den ene kvindelige tyv op i hallen - og han håber, at nogle af kunderne kan genkende kvinden fra overvågningskameraet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.