Kvinder styrer virksomhedsstart

Dronninglund-iværksætter skal styre iværksætterkursus

Jette Andersen står for vejledningen af iværksætterne. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Jette Andersen står for vejledningen af iværksætterne. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Dronninglund-iværksætter Jette Andersen skal igen styre iværksætterkursus – denne gang sammen med Anita Daugaard, som er ny iværksætterrådgiver ved Brønderslev Erhverv & Turisme.

Det er Brønderslev Erhverv & Turisme, der i samarbejde med EUC Nord står bag iværksætterkurset - et kursus for dem, der overvejer at starte egen virksomhed eller som lige har gjort det.

- På iværksætterkurset vil der blive taget fat på emner, der alle er relevante for folk med egen virksomhed – emner så som revision, salg og markedsføring, fortæller Anita Daugaard.

- Desuden får deltagerne mulighed for at skabe et godt netværk – et netværk der måske kan vise sig uvurderligt for deres virksomhed.

Jette Andersen vil sammen med iværksætterrådgiver Anita Daugaard styre kurserne. Begge ved noget om iværksætteri, idet Jette driver egen konsulentvirksomhed og dermed har personlig erfaring med nogle af de problematikker, man som selvstændig kan støde på, mens Anita Daugaard rådgiver kommunens borgere i forbindelse med opstart af egen virksomhed.

- Der har været god feedback og gode resultater fra tidligere deltagere på iværksætterkurserne.

- Før kurset var der kun tre til fire personer på hvert kursus, men de seneste fire måneder har der været ca. 16 mennesker, så det er noget der kan mærkes, at der lige pludselig er fire gange så stor indtjening, siger Johnni Sagan, tidligere deltager på iværksætterkursus og indehaver af Førstehjælpens ABC.

Iværksætterkurset indledes tirsdag, og det holes på Brønderslev Erhverv & Turisme. Tilmelding kan ske på Brønderslev Erhverv & Turismes hjemmeside.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.