Kvinder udfordrer nu Rebilds Rigtige Mænd

Ved kursusstarten torsdag 5. januar er det kvinder, som skal vejes og have målt deres BMI af forebyggelseskonsulent Kristina Leth Kristensen på sundhedscentret på Mastruplund. 

Arkivfoto: Michael Bygballe

Ved kursusstarten torsdag 5. januar er det kvinder, som skal vejes og have målt deres BMI af forebyggelseskonsulent Kristina Leth Kristensen på sundhedscentret på Mastruplund. Arkivfoto: Michael Bygballe

På opfordring af adskillige kvinder vil det næste kommunale kursushold med sund livstil og motion som tema som noget ganske nyt udelukkende komme til at bestå af kvinder

- Det nye kvindehold bliver etableret efter at vi siden foråret 2015 har arrangeret tre kursusforløb udelukkende for mænd samt en specielt for 14 byrødder. Her har der undervejs været flere henvendelser til os fra kvinder, der har efterlyst noget lignende for dem, forklarer kostvejleder Margit Strauss Hansen fra Center Sundhed.

Sammen med forebyggelseskonsulent Kristina Leth Kristensen er hun igen tovholder for kursusforløbet, der strækker sig over 10 uger.

De to har netop lagt informationsmateriale om det næste kursusforløb ud som et opslag på Rebild Kommunes officielle facebook side her 1. december.

- Interesserede kan her også finde et spørgeskema, som de skal udfylde. Ud fra besvarelserne i ansøgningerne udvælger vi så de 14 kvinder, som der er plads til på det nye hold Rebilds Rigtige Kvinder, påpeger Margit Strauss Hansen.

De udvalgte kvinder vil så i det nye år med kursusstart torsdag 5. januar på sundhedscentret på Mastruplund i Støvring få professionel hjælp til at komme i gang med en sundere livsstil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.