Kvissel-drabet: Drabstiltalt 16-årig hadede sine forældre

Den 16-årige pige, der er tiltalt for at slå sin mor ihjel, skændtes tit med moren, sagde vidner i retten

Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Foto: Lars Pauli Lars Pauli

HJØRRING:Retssagen mod en 16-årige pige og en 29-årig mand, der er tiltalt for knivdrabet på pigens mor, fortsætter i dag ved Retten i Hjørring. Her afgiver en lang række vidner forklaringer i sagen - blandt andet to af den 16-åriges venner.

Vennerne fortalte om en pige, der havde det svært med sine forældre, og som hadede sine forældre.

Et af vidnerne var venner med både den 16-årige tiltalte og hendes tvillingesøster, som han havde et bror-søster forhold til. Ifølge ham var den 16-årige pige indebrændt og savnede kærlighed.

- Jeg vidste godt, der var problemer, og jeg har hørt søstrene sige, at de var sure på deres forældre. Hun (den 16-årige) var svigtet med hensyn til kærlighed, og hun skændtes ofte med moren. Hun måtte ikke noget for hende, og hun var imod alt, hvad hun lavede, forklarede han i retten.

Han forklarede også, at den 16-årige blot et par dage inden drabet, havde forhørt sig om der var nogen, der ville slå hendes mor ihjel. Men vennen gav dog udtryk for at være meget chokeret over, at hans ven nu sidder tiltalt for drab.

- Hun har aldrig vist mig den person, der havde lyst til sådan noget, sagde han i retten.

En tidligere klassekammerat til den 16-årige vidnede også i retten. Hun havde talt med den tiltalte efter skole på selve drabsdagen, mens de ventede på skolebussen.

Her forklarede vidnet, at den 16-årige talte med sin søster om, at de skulle lave noget om aftenen, og da der blev spurgt, om hvad den 16-åriges forældre ville sige til det, var svaret fra den tiltalte, at hun var ligeglad. Ifølge vidnet havde den 16-årige i samme forbindelse sagt, at hun hadede sine forældre.

Retssagen fortsætter mandag, hvor flere vidner skal afgive forklaring. Blandt andre den 16-åriges stedfar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.