Kvist advarer mod fire tyske EM-profiler

Stuttgart-spilleren William Kvist udpeger fire tyskere, som Danmark skal have styr på i søndagens EM-kamp.

Kvist advarer mod fire tyske EM-profiler

Angriberen Mario Gómez samt midtbanetrioen bestående af Mesut Özil, Bastian Schweinsteiger og Sami Khedira er de fire tyske landsholdsprofiler, som det danske fodboldlandshold skal holde ekstra godt øje med i søndagens vigtige EM-kamp.

Det mener midtbanespiller William Kvist, der til dagligt huserer i Bundesligaen for VfB Stuttgart og dermed kender de fleste tyske spillere.

- Jeg kan ikke give informationer til Morten Olsen, for han ved alt. Men Mario Gómez er vigtig for Tyskland i øjeblikket.

- Han er farlig, men også trekanten med Özil, Schweinsteiger og Khedira er ganske stærk. De fire spillere bliver vigtige for os at kontrollere, siger Kvist.

Han glæder sig enormt til opgøret i gruppe B, hvor danskernes videre skæbne i EM afgøres.

- Det er fedt. Det er noget af det, vi spillere elsker, og som spiller håber man på at komme til sådanne kampe, hvor der er mulighed for at gøre noget stort og komme langt til et EM. Vi har ikke pakket endnu og vil gerne blive, siger Kvist.

Midtbanegeneralen vil trods en sejr over viceverdensmestrene fra Holland i den første gruppekamp ikke kalde EM en dansk succes endnu, selvom det skulle blive til exit søndag aften.

- Nej, det synes jeg ikke. Vi er glade for at have spillet op mod nogle af de bedste hold i verden, men vi skal have nogle resultater på bordet, og en succes kan man ikke sige, hvis vi ikke går videre, lyder det fra Kvist.

Danmark er videre med en sejr, mens uafgjort kan være nok, hvis Holland i den anden gruppekamp vinder over Portugal.

Begge opgør fløjtes i gang klokken 20.45.

/ritzau/