EMNER

Kvist spår lys fremtid for landsholdet

Midtbanespilleren ser gode udviklingsmuligheder for Olsens tropper

William Kvist spår en lys fremtid for det danske landshold. Foto: Scanpix

William Kvist spår en lys fremtid for det danske landshold. Foto: Scanpix

LVIV:Håbet om en EM-kvartfinale blev ikke indfriet denne gang for det danske fodboldlandshold, men det lader William Kvist sig ikke gå på af.

Selvfølgelig er Stuttgart-spilleren skuffet over 1-2-nederlaget til bundesligakollegerne fra Tyskland, men samlet set mener han, at der er potentiale til mere for Danmark.
Derfor går han ind til efterårets VM-kvalifikation med en god fornemmelse og en forventning om, at Danmark også er med ved slutrunden i Brasilien i 2014.
- Vi har fået mere hår på brystet, og jeg håber, at vi om to år med flere rynker i panden og omkring øjnene kan få lidt mere succes og ikke lave de fejl, vi har lavet ved EM og specielt mod tyskerne, siger Kvist.
Han ser altså ingen grund til at pille ret meget ved systemet eller bemandingen. Det handler bare om at få endnu flere kampe sammen som hold og indidiuelt.
- Vi har et koncept, som vi formår at udføre rigtig godt, og jeg tror, at erfaring hjælper. Vi har spillet op mod de bedste i verden og et eller andet sted været tæt på at gå videre. Det er noget, vi må tage med, siger Kvist.
William Kvist og resten af landsholdet lander senere mandag i Kastrup Lufthavn efter at have sagt farvel til EM-lejren i polske Kolobrzeg.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.