Kvist: Udskiftning på holdet afhænger af den nye træner

William Kvist vil ikke spå om fremtidige ændringer på landsholdet. Det er op til den nye træner, siger han.

William Kvist sad på bænken i hele kampen, da Danmark tirsdag aften fik knust sine EM-drømme af naboerne fra Sverige.

Med fra start var til gengæld hans holdkammerat fra FC København Thomas Delaney.

Derfor kan det også tyde på, at landsholdets unge kræfter for alvor puster erfarne Kvist i nakken, hvad angår fremtidig spilletid.

Men Kvist selv lader det være op til landsholdets nye træner at vurdere, hvor store ændringer der skal ske i den danske trup.

- Det skal den nye landstræner se på, og ændringerne kommer helt klart an på, hvad det er for en træner, vi får, siger Kvist og tilføjer:

- Der kommer måske også en naturlig udskiftning i forhold til, hvad det er for nogle spillertyper, han gerne vil have. Men lige nu er det svært at kloge sig på, hvem der skal ind og ud af holdet, lyder det fra den 30-årige midtbanespiller.

Det har hele tiden været planen, at landstræner Morten Olsen skulle stoppe som træner efter EM i 2016. Men efter det samlede 3-4-nederlag til Sverige i to playoffkampe annoncerede Olsen tirsdag aften, at han havde stået i spidsen for sin sidste landskamp.

Når den nye landstræner skal findes, er det ikke afgørende, at det er en person, der kører videre med samme idéer og spilkoncept som Morten Olsen, vurderer William Kvist.

- Det behøver det ikke nødvendigvis at være. DBU må jo gøre op med sig selv, om det er det, man ønsker. Det kommer an på, hvilken stil man gerne vil have.

- Der er et udvalg, der står for det, og jeg har stor tiltro til, at de nok skal finde den rigtige. Lige meget hvad, så kommer det til at være et andet hold. Der kommer til at ske nogle ændringer, og alt andet ville også være mærkeligt.

Kvist har 61 landskampe på CV'et og er Danmarks viceanfører.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.