Kys og kærlige rytmer

Internationale grupper satte gang i Aalborg Karneval

25
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Kærlige kys, smil, glæde, sambarytmer og flotte kostymer var der masser af, da Aalborg Karneval 2015 fredag blev skudt i gang klokken 18 på John F. Kennedys Plads i Aalborg med en stor internationale parade.

17 internationale karnevalsgrupper deltog på en dag, da det blev koldt sidst på eftermiddagen, og der var gåsehud i paraden: ingen lod sig dog mærke med, at der var halvkoldt.

Aalborg Kanonlaug stod for at skyde det hele i gang, mens publikum stod langs Boulevarden og ventede på det store optog med høje, spektakulære dramatiske kostymer, der hver især var et sceneshow værdigt.

Blandt andet den tyske gruppe Oakleaf Creativity, der var med i Aalborg for tredje gang, var iøjnefaldende og publikumsvenlige på deres høje stylter i ført shorts og bare maver med fangestriber hen over maveskindet og fangenumre skrevet på lår og ben.

Forrest gik et EU-projekt, eller rettere en 5,5 meter høj dame i en knaldrød balkjole. Øverst oppe sad studentermedhjælperen fra Karnevalskontoret, Camilla, der fik æren af at stå øverst oppe og skue ud over Aalborgs gader. Hollænderen, Pete Koenekoop, der nu er bosat i Tyskland står for kreationen, der er et resultat af et samarbejde mellem karneval i Aalborg og Hamborg.

Den svenske sambaskole Samba Sct. Oluf var også med:

- Vi glæder os rigtig meget til at være med og glæder også til lørdag, hvor vi skal i konkurrence med de øvrige, sagde Douglas Scherdin fra den svenske gruppe.

Lørdag findes vinderen af Battle of Carnevals, der foregår i Kildeparken efter det store Børnekarneval 2015.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.