L.O.C.: Facebook er som et køleskab

For rapperen L.O.C er Facebook lige så tomt, intetsigende og lidt overraskende som indholdet af hans køleskab.

L.O.C.: Facebook er som et køleskab

Rapperen Liam O'Connor, bedre kendt som L.O.C, er alt andet end fan af Facebook. Han synes, det er både kedeligt og intetsigende.

- Jeg er ikke så god til at bruge Facebook. Jeg synes, det er lidt ligesom at kigge i et køleskab og forvente, at der er noget nyt siden i går. Der er jo ikke kommet noget nyt derinde, siden du selv kom noget derind, konstaterer rapperen.

Han mener, at det sociale medie er lidt ligesom programmerne 4-Stjerners Middag og vil hellere invitere fire gode venner hjem til sig selv og snakke med dem end sidde og se på det.

- Det er det samme med statusopdateringer. Hvis jeg har en ven, som virkelig gerne vil fortælle mig et eller andet, så tror jeg, at han ringer til mig, griner O'Connor.

Det er dog ikke sådan, at L.O.C fuldkommen har afskrevet det populære Facebook. Som kunstner har han en fanside, og der er da også blevet plads til en personlig profil. Den bliver dog kun besøgt en gang hver 3. uge.

- Jeg har en profil derinde, som jeg hovedsagligt bruger til at se billeder af min gudsøn på, fordi min søster bor i Jylland. Så i stedet for at hun skal sidde og sende mig MMS'er, så kan jeg gå derind og følge med, fortæller rapperen.

O'Connor er dog ikke helt tabt bag den teknologiske evolution. Han kan bare meget bedre lide Twitter og fotodelings-programmet Instagram.

- Twitter bruger jeg cirka 10 gange om dagen. Der synes jeg, man har en mere direkte dialog med hinanden. Man kan lade folk vide nogle ting, som ikke behøver blive sendt ud i en pressemeddelelse, vurderer L.O.C og fortsætter:

- Jeg synes generelt, at der er en direkte kontakt via de sociale medier, som der ikke har været før. Og den bliver jeg jo nødt til at gøre brug af, hvis jeg ikke skal være en dinosaurus.

/ritzau/

Breaking
Ingen afsluttende prøver for 9. og 10. klasser: 15. april åbner institutioner og skoler for 1.-5. klasse
Luk