L.O.C. igen klar til at forarge branchen

Der skal nok være folk, der bliver sure, når de finder ud af, hvordan L.O.C. vil udgive sit nye album.

L.O.C. igen klar til at forarge branchen

Det vakte ramaskrig, da L.O.C. udgav sit seneste album "Prestige, Paranoia og Persona vol. 1".

I stedet for at sætte albummet til salg på traditionel vis sørgede L.O.C. for, at danskerne kvit og frit kunne downloade albummet via TDC's hjemmeside i fem uger. Samtidig startede han sit eget pladeselskab.

Og det var populært hos rapperens mange fans. Derimod var der kold kritik at hente fra pladebranchen.

Men det har ikke fået rapperen til at droppe sine alternative udgivelsesmetoder, og når han i oktober udkommer med "Prestige, Paranoia og Persona vol. 2", bliver det ligesom sidst på hans egen måde.

- Vi arbejder på at udgive det på en lidt anderledes måde, som vi også gjorde sidst. Det skal være på en måde, der går hele vejen med hjertet, siger rapperen, der ikke vil afsløre for meget endnu.

Én ting kan han dog slå fast.

- Det bliver ikke på den traditionelle vis. Det er jo glæden ved at være selvstændig pladeselskabsmand. Man har ligesom friheden til at prøve nogle andre ting af, siger rapperen, der godt ved, at han skaber sig uvenner ved ikke at følge den traditionelle vej.

- Der er nogle branchefolk, der helt sikkert har lidt ondt i røven over, at jeg underminerer deres egentlige måde at tjene penge på, og de er sikkert stadigvæk sure, siger han.

- Men jeg tror ikke, de begynder at råbe så højt som sidst. Nu har de også råbt højt, og de fik ikke rigtig noget ud af det, griner han.

Det nye album vil ifølge rapperen være en fortsættelse af det sidste, og denne gang med mere fokus på titlen paranoia end på prestigen.

- Og så er det blevet meget dokumentarisk. Nogle af tingene er optaget ude i tourbussen, og det er sådan meget råt, fortæller han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.