Löw: Måske sparer vi en mand mod Danmark

Den tyske landstræner Joachim Löw overvejer at spare en spiller i kampen mod Danmark.

Löw: Måske sparer vi en mand mod Danmark

Tyskerne står i modsætning til de øvrige nationer i gruppe B med luksusproblemer før den sidste og afgørende kamp mod Danmark i det indledende spil ved EM i fodbold.

EM-vinderne fra 1996 har seks point og kan selv afgøre, om de vil slutte på førstepladsen i gruppen.

Det kræver blot et enkelt point mod danskerne, men landstræner Joachim Löw tager ikke let på opgaven.

- Vi har stadig brug for point. Vi kan ikke forlade os på, at kampen mellem Holland og Portugal slutter uafgjort. Derfor vil jeg ikke foretage mange ændringer i startopstillingen.

- Måske er der en enkelt spiller, som har brug for en kamppause, så han kan blive klar og frisk til kvartfinalen, hvis vi når dertil, siger Joachim Löw til nyhedsbureauet dpa.

Tyskerne må klare sig uden Jerome Boateng, som fik sit andet gule kort i onsdagens kamp mod Holland og dermed har karantæne i den sidste gruppekamp.

Det er ikke noget, der ryster den tyske landstræner Joachim Löw, som synes at have rigeligt med brikker at flytte rundt på taktikbordet.

- Der er mange muligheder. Man kan lade Philipp Lahm spille i højresiden og Marcel Schmelzer til venstre. Man kan lade Lars Bender spille til højre, det er en god mulighed.

- En tremandskæde og en anden offensivopstilling kunne også være fint mod Danmark, fordi de defensivt står meget tæt, siger Joachim Löw.

Begge de sidste kampe i gruppe B spilles søndag aften kl. 20:45.

/ritzau/