Lårskade udskyder Hazards ligadebut for Real Madrid

Eden Hazard er ikke med, når Real Madrid lørdag gæster Celta Vigo. Belgieren har en lille skade i låret.

Eden Hazard har pådraget sig en skade i højre lår, som gør, at cheftræner Zinedine Zidane må se bort fra ham til lørdagens kamp mod Celta Vigo.

Eden Hazard har pådraget sig en skade i højre lår, som gør, at cheftræner Zinedine Zidane må se bort fra ham til lørdagens kamp mod Celta Vigo.

MADRID:Det belgiske stjerneindkøb Eden Hazard kommer ikke i aktion, når Real Madrid lørdag åbner ligasæsonen med en udekamp mod Celta Vigo.

Den 28-årige midtbanespiller døjer med en lille lårskade, som holder ham ude af lørdagens udekamp mod Celta Vigo i Primera Division.

- Efter test udført efter dagens træning af den medicinske stab har vores spiller Eden Hazard fået konstateret med en muskelskade i den forreste del af højre lår, lyder det fra klubben ifølge AFP.

Hazard blev hentet i Chelsea denne sommer for omkring 100 millioner euro - svarende små 750 millioner kroner.

Han skal i stedet håbe på at blive klar til hjemmekampen mod Levante 1. september.

Real Madrid er i forvejen presset på de offensive positioner, hvor Marco Asensio har ødelagt korsbåndet og er ude i mindst et halvt år, mens træner Zidane i optakten ikke har lagt skjul på, at han gerne ser Gareth Bale og James Rodríguez blive solgt.

Den spanske storklub har haft en noget sløj sæsonoptakt, hvor spillet og resultaterne har haltet en del.

Især nederlaget på hele 3-7 til hovedstadsrivalerne fra Atlético Madrid i USA gjorde ondt på klubbens stolthed, selv om det var en såkaldt testkamp.

De forsvarende mestre fra FC Barcelona sparker den spanske liga i gang fredag aften med en udekamp mod Athletic Bilbao i Baskerlandet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.