Ladcykler i parade i City

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hvis der er nogen, der har lyst til at pimpe-pynte deres køretøj og sig selv i dagens anledning, så er Cyklistforbundet parat til at belønne dette med en lille præmie til sjoveste og festligste udsmykning.

Som optakt til åbningen af Aalborg Bæredygtigheds inviterer Cyklistforbundets Aalborg-afdeling alle lokale ejere af en ladcykel til at køre med i Ladcykel-Paraden fra Honnørkajen kl. 10 rundt i midtbyen og frem til åbningsceremonien på Gabelst Torv kl. 11.

Ladcyklen som bæredygtigt alternativ til børne- og godstransport er vundet mere og mere frem de senere år, også i bakkede storbyer som Aalborg.

EU transport-eksperter har udtalt, at der er realistisk basis for at flytte omkring 50 procen af den nuværende motoriserede godstransport i Europas byområder over på ladcykel.

I København kører omkringop mod 30 procent af børnefamilierne dagligt rundt på ladcykel.

Med indførelsen af eldrevne ladcykler er åbnet for et stort potentiale for denne herlige form for bæredygtig og billige gods- og børnetransport i danske provinsbyer, som er et stærkt sundt alternativ til en bil.

Ladcykel-Paraden er en enestående mulighed i Aalborg for at vise byens ladcykler frem og manifestere et sjældent festlig-flot cykel-syn i byens gader.

Det forventes, at en særlig boom-bike vil føre an i optoget med musikalske toner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.