Pandrup

Lægedækning på plads i Pandrup

Nordic Medicare overtager driften af klinik for 7800 borgere

Nordic Medicare skal de kommende fire år drive regionsklinikken i Pandrup. Arkivfoto: Michael Koch

Nordic Medicare skal de kommende fire år drive regionsklinikken i Pandrup. Arkivfoto: Michael Koch

PANDRUP:Borgerne i Pandrup og omegn er sikret lægedækning de kommende fire år. Firmaet Nordic Medicare overtager fra 1. december og minimum fire år frem betjeningen af de cirka 7800 borgere, der er knyttet til regionsklinikken i byen.

Det har det nordjyske regionsråd afgjort efter et udbud, Nordic Medicare har også kontrakten på driften af regionsklinikken i Thisted.

Regionsrådsformand Ulla Astman (S) siger i en pressemeddelelse, at hun er tryg ved, at Nordic Medicare kan løfte opgaven:

- Borgeren vil desuden opleve kontinuitet, da tilbuddet strækker sig over en længere periode. Samtidig skal Nordic Medicare sikre, at borgeren i størst muligt omfang har adgang til samme læge. Naturligvis havde jeg hellere set, at det havde været muligt at tiltrække praktiserende læger på overenskomstmæssige vilkår, men da det ikke har været muligt, har vi nu fundet frem til en god løsning for borgerne.

Patienterne vil umiddelbart før Nordic Medicares overtagelse få besked i deres E-Boks om, at de i forbindelse med leverandørens overtagelse af driften har ret til gratis lægeskifte i to måneder frem

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst