Lækker grøntsagssuppe

Intet er mere nærende og hyggeligt som en dejlig suppe på en kold efterårs- eller vinterdag. Grøntsagssupper er nemme at lave - så det handler det blot om hvilke grøntsager, du synes smager bedst.

Til 2-3 personer ½ l vand 2 fed hvidløg, knuste 5-10 g ingefær, hakket 1 tsk. grøntsagsbouillon, der kan købes i helsekostforretninger Grøntsager som selleri, porrer, gulerod, broccoli, løg, rødbeder, blomkål. Skåret i grove stykker. I alt ca. 300 gram. Salt og peber Friskpresset citronsaft fra ½ citron Jomfruolivenolie Fremgangsmåde Bring vandet i kog med bouillon, hvidløg, salt og peber. Tilsæt grøntsagerne og lad det koge under låg i 5-10 minutter. Blend grøntsagerne og al væsken samt krydderierne fra gryden sammen med olivenolie og citronsaft. Server med lidt lækkert brød. God appetit