EMNER

Lækker i

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nederdele og kjoler kryber for alvor op over knæene i den kommende sæson. Her er det en kort lædernederdel med flæser fra Vila til 799,95 kr. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 9942 3900.

Moden har den seneste sæson fået mere kant, efter læder igen er blevet et populært materiale. Det begyndte i efteråret med stramme læderleggins, som i den kommende tid bliver afløst af korte kjoler og jakker. Læder skaber nemlig en god kontrast til de feminine tendenser, der ellers præger forårsmoden med materialer som silke, satin og chiffon. Og faktisk er det ikke nødvendigt at investere i en dyr kjole eller jakke, hvis tøjbudgettet er presset. En lædertaske eller et læderbælte giver samme effekt. Farvemæssigt bevæger vi os i denne tid fra sort til lys grå, beige og brun. Men en sort læderjakke kan alligevel vise sig at være en god investering. Sort bliver nemlig den altoverskyggende farve til den kommende efterårs- og vintersæson, samtidig med at vi stadig vil se masser af læder blande sig med blødere materialer.