Lækker ravioli

Fyldt med årstidens rodfrugter og oliven.

Fyldte ravioli med rodfrugter og oliven. Retten kan serveres såvel varm som kold.Foto: Lars Pauli

Fyldte ravioli med rodfrugter og oliven. Retten kan serveres såvel varm som kold.Foto: Lars Pauli

Ingredienser Frisk ravioli. Beregn ca. 4-6 stk. pr. person (kan købes helt frisk på FANDANKO) Olivenolie Friske krydderurter Semitørrede cherrytomater Sorte oliven med sten Rødløg Diverse rodfrugter Fremgangsmåde Rodfrugterne skrælles og skæres i mindre stykker. Vendes med olivenolie, salt/peber og lidt friske krydderurter. Bages møre i ovnen i ca. 20 minutter. Ravioli koges i godt saltet vand i højst tre minutter og vendes med de afkølede rodfrugter og små fine både af rødløg. Pyntes med oliven og evt. revet parmesan.

Forsiden