Lækkerbisken af Demba Ba sender United ud af FA Cup

Chelsea vandt FA Cup-kvartfinalen mod Manchester United 1-0. Kampens eneste mål var en lille perle af Demba Ba

Lækkerbisken af Demba Ba sender United ud af FA Cup

Manchester United mistede chancen for at vinde både mesterskab og pokaltitel i denne sæson, da holdet på udebane tabte 0-1 til Chelsea i FA Cup-kvartfinalen.

Hjemmeholdets mål blev scoret af Demba Ba, der kort efter pausen blev sendt i dybden af Juan Mata og med stor elegance flugtede bolden i mål.

Dermed har Chelsea fortsat gode muligheder for at genvinde FA Cuppen, hvor Manchester City dog venter i semifinalen om knap to uger.

De to hold spillede uafgjort 2-2 for godt tre uger siden i den første kamp, og derfor måtte omkampen presses ind i et i forvejen presset forårsprogram.

Derfor valgte begge managere at spare en række spillere i startopstillingen, hvor blandt andre John Terry og Robin van Persie manglede.

Det gjorde Wayne Rooney også, men det skyldtes en lyskeskade, som angriberen pådrog sig i forbindelse med landsholdssamlingen i sidste uge.

Begge mandskaber lagde da også relativt forsigtigt ud i en første halvleg, der ikke bød på ret mange højdepunkter.

Det var først efter Chelseas føringsmål, at der for alvor kom liv i kampen.

Javier Hernández havde en kæmpemulighed for at udligne efter en times spil, men Chelsea-målmand Petr Cech formåede helt utroligt at få en hånd på hovedstødet.

Et par offensive indskiftninger af United-manager Alex Ferguson gav flere chancer til gæsterne, men også blottelser bagude.

Scoringerne udeblev dog, og dermed kan United nu koncentrere sig fuldt ud om at hive mesterskabet hjem, mens Chelsea altså både har Champions League-plads og pokaltitel at spille for.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.