Længes efter den gamle Aabybro Kommune

Man kan godt komme til at "længes" efter vores gamle kommune, Aabybro Kommune, når man læser om alt det, der skæres ned og skal forringes i Jammerbugt Kommune.

Jens Hansen, byrådskandidat Kristendemokraterne 
 Forhenværende selvstændig erhvervsdrivende 
 Bopæl: Aabybro 
 Jammerbugt Kommune 
 Kommunalvalg 2009 
 Liste K 
 Portræt 
 61 år

Jens Hansen, byrådskandidat Kristendemokraterne Forhenværende selvstændig erhvervsdrivende Bopæl: Aabybro Jammerbugt Kommune Kommunalvalg 2009 Liste K Portræt 61 år

Vi havde en god kommune før sammenlægningen. Nu kan man godt blive trist over alle de forringelser der sker. Hele sagen om ældremad. Beslutningen om mad fra Skive. Det kan vi ikke være bekendt at byde vore ældre. Maden skal da laves i hjemmet. Og se om fire år, så er der ikke sparet noget alligevel, bare en anden kasse der betaler. Nu kommer så fyringen af 21 sygeplejersker i hjemmeplejen. (Brovst modellen) Det vil godt nok give forringelser så det batter. Det bliver ikke skønt at være syg i Jammerbugt Kommune. Vi kan ikke være det bekendt. Godt nok er assistenterne dygtige, men de har da ikke fagligheden som sygeplejerskerne har. For så var denne uddannelse spildt. Så kommer vore skoler. Her vil man nedlægge de små skoler. Det kan godt være det bedste nogle gange, men pas på ikke vi afvikler alle de små lokalsamfund, nej lad os hellere udvikle dem. Vi i den gamle Aabybro Kommune er godt nok blevet ringere stillet efter sammenlægningen. Det er ikke nogen anklage mod de andre tre kommuner , men viser bare hvilken pris denne sammenlægning koster, - og så var det jo for at gøre det bedre og billigere. Jeg tænker også på alle jer, der har stemt på de nuværende byrådsmedlemmer, var det det I havde ventet? Hvis Kristendemokraterne var blevet repræsenteret i byrådet så ville meget se anderledes ud for borgerne, især de svage, i Jammerbugt Kommune.