EMNER

Lærere i aktion mod statsminister

Lærerne er klar, når helle Thorning-Schmidt i dag går på talerstolen i Kildeparken

Lærerne er klar med en aktion mod statsminister Helle Thorning Schmidt, når hun i dag holder 1. maj tale i Kildeparken.  Arkivfoto: Michael Koch

Lærerne er klar med en aktion mod statsminister Helle Thorning Schmidt, når hun i dag holder 1. maj tale i Kildeparken. Arkivfoto: Michael Koch

AALBORG:Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) får en iskold modtagelse af lærerne, når hun i eftermiddag taler til 1. maj arrangementet i Kildeparken.

Aalborg Lærerforening har opfordret alle medlemmer til at møde op udklædt som dominobrikker og skilte med budskabet ”Lærerne blev de første”. Under hele statsministerens tale vil lærerne stå med ryggen til statsministeren.

- Vi vil på en ordentlig men stiltiende måde vise, at vi vender regeringen ryggen. Vi synes efterhånden, at de har lavet så mange fiaskoer, hvor vi overhovedet ikke kan se os selv, siger formanden for Aalborg Lærerforening, Dorthe Kamp, der tilføjer, at der i indgrebet ikke er noget, der bare ligner et input fra Danmarks Lærerforening.

- Indholdet af indgrebet er katastrofalt, at man kan lave så godt skuespil, at man ikke giver sig til at grine, når man siger, at der er aftryk fra begge parter.

Med hensyn til, om aktionen har en effekt, siger hun.

- Jeg ved det ikke, men nu skal jeg selv stå på en talerstol i aften (i går red.), og jeg synes ikke, at det ville være rart, hvis det var mine medlemmer.

Aalborg Lærerforening er sikker på, at andre faggrupper står for tur med hensyn til nye arbejdsvilkår deraf budskabet ”Lærerne blev de første”.

- Nu er man startet med Danmarks stærkeste fagforening, Danmarks Lærerforening, og kan man få dem tromlet, så kan man få tromlet hvem som helst. De tager da fat på sosu-ansatte, politi, sygeplejersker en efter en.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.