Lærke skød stærke midtjyder i sænk

14 mål af Lærke Christensen gav Team Nord-Elling sejren

Lærke Christensen scorede ikke færre end 14 mål for Team Nord-Elling i sejren over FC Midtjylland.Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Lærke Christensen scorede ikke færre end 14 mål for Team Nord-Elling i sejren over FC Midtjylland.Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

ELLING:Håndboldpigerne fra Team Nord-Elling fik en fantastisk start på sæsonen i Ligaen for U16-pigehold, da det i Bannerslundhallen i Elling lykkedes at hive en smal sejr på 25-24 hjem over FC Midtjylland Ungdom, som ellers på forhånd er udset som ét af rækkens allerbedse hold.

- Det blev en meget tæt affære hele kampen igennem, hvor begge hold havde lidt problemer med at komme frem til scoringer, fortæller Claus Fonseca, der er træner for Team Nord-Elling.

I begge ender af banen stod to koncentrerede forsvar, og de to hold havde samtidig et par veloplagte målmænd bag sig.

- Vi havde stor succes med den taktik, som vi havde lagt i forsvaret, og det gav os en rigtig tryg base.

- Samtidig havde vi imidlertid lidt problemer i angrebet i forhold til deres offensive forsvar, men vi fandt dog nogle gode løsninger og formåede at holde kontakten til FC Midtjylland halvlegen igennem, fortæller hjemmeholdets træner.

Ved pausen var Team Nord-Elling bagud med 13-14.

Kontramål lukket nede

Team Nord-Ellings største udfordring frem mod anden halvleg var at lukke midtjydernes kontraangreb nede. Gæsterne havde scoret fem mål i første halvleg på den konto, men vendelboerne havde en god snak om det i pausen, og formåede at holde FCM nede på en enkelt kontrascoring i anden halvleg.

- Kampen var fortsat tæt i anden halvleg, men jeg følte hele tiden, at vi var ovenpå på gund af vores gode forsvarsspil, siger Claus Fonseca.

Samtidig blev hjemmeholdets målmand, Julie Risager, bedre og bedre som kampen skred frem, og hun havde i de døende minutter en meget flot redning, som var med til at sikre hjemmeholdet de to point.

- Hele holdet fortjener stor ros. Alle spillede koncentreret og med høh disciplin kampen igennem, og desuden blev der leveret en fremragende forsvarsindsats mod en af favoritterne til DM-titlen, slutter Team Nord-træneren.

Lærke Christensen leverede en fremragende præstation med hele 14 mål. De øvrige pletskud blev sat ind af Ditte Aaen 5, Emma Laigaard 5 og Sarah Grønning 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.