LAG-møde på onsdag

Projektideer fra Mors er mere end velkomne til at få del i årets sidste pulje

Mødet holdes på Morssiden, og arrangørerne håber, at det vil tiltrække morsingboer. Arkivfoto

Mødet holdes på Morssiden, og arrangørerne håber, at det vil tiltrække morsingboer. Arkivfoto

MORS/THY:”Det er vores opfattelse, at rigtig mange potentielle ansøgere tror, at det er vanskeligt at arbejde med LAG-projekter. Vores påstand er, at hvis man som ansøger og projekthaver på forhånd er klar over, at et LAG-tilsagn ikke bare er en pose penge, man uhæmmet kan bruge af – så bliver det ikke så svært!”

Sådan skriver LAG - Lokale Aktions Grupper - Thy-Mors i sit aktuelle nyhedsbrev. Det lægger op, at der på onsdag 12. august indbydes til informationsmøde om næste runde for at søge om penge til projekter med beskæftigelse og/eller landsbyudvikling i Thy og på Mors.

Mødet holdes på Øst Vildsund Gl. Færgekro. Og koordinator for LAG Thy-Mors, Laurids Mortensen håber, at det kan få mange til Mors til at deltage, at mødet holdes på øen.

- Det er absurd, at de henvendelser, jeg får, omtrent alle er fra Thy. Vi skal have flere morsingboer på banen. Gerne med projekter, som knytter an til fødevareproduktion, fordi det er et vigtigt erhvervsområde i vores del af landet. Men alle ideer er naturligvis velkomne, siger Laurids Mortensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Statsadvokaten har talt: Jens-Peter Skov slipper for tiltale i sag om sex med mindreårig
Luk