Brønderslev

LAG-penge slutter

Der har været det sidste orienteringsmøde i LAG

Koordinator Anne Ritman gennemgår proceduren ved ansøgning om tilskud fra LAG-Brønderslev.Foto: Ole Torp

Koordinator Anne Ritman gennemgår proceduren ved ansøgning om tilskud fra LAG-Brønderslev.Foto: Ole Torp

Ø. BRØNDERSLEV: 2013 er det sidste år, hvor LAG-Brønderslev støtter projekter i lokalområdet. Det sidste orienteringsmøde op til den sidste ansøgningsrunde er netop blevet afholdt i Samlingsstedet i Øster Brønderslev. På mødet deltog bestyrelsen for LAG-Brønderslev, koordinator Anne Ritman og repræsentanter for grupper og foreninger, som i slutspurten har planer om projekter.

Ansøgningsfristen i sidste runde er 6. juni, og LAG-Brønderslev har en pulje på omkring 600.000 kr. til at gøre godt med.

Efter at koordinator Anne Ritman havde gennemgået proceduren ved ansøgning om tilskud fra LAG, redegjorde de fremmødte repræsentanter for initiativtagere rundt omkring i kommunen for deres projekter. I den østlige del af kommunen drejer det sig om projekter hos Dronninglund Rideklub, Ørsø Forsamlingshus og Sorensminde i Geraa.

Bestyrelsen har besluttet at følge de igangsatte projekter til dørs og fortsætter derfor til 2015. I slutningen af i år og i løbet af næste år afgøres det, hvordan fremtiden bliver for støtte til projekter i landdistrikter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.