INGREDIENSER (to personer):
salt og peber
olivenolie
frisk dild
saft fra ½ citron
2-3 porrer
6 mellemstore kartofler
2 stykker laksefilet (eller steaks)
Skær laksen i tern og rist stykkerne i varm olivenolie på den ene side. Krydr med salt og peber. Del kartoflerne i kvarte og kog dem i en gryde med vand og salt. Når de næsten er møre tilsættes snittede porrer og citronsaft. Hæld halvdelen af vandet fra og tilsæt masser af plukket dild. Smag til med salt og peber. Server til den gode laks.
Opskrift er fra: madverden.dk
Vi har opdateret vore vilkår og betingelser for din profil på Nordjyske.dk.
Du skal acceptere betingelserne for fortsat at bruge din NORDJYSKE profil, til kommentarer,
adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.
Hvis du ikke accepterer betingelserne kan du ikke anvende din profil på Nordjyske.dk og mister derved muligheden for at bruge din
NORDJYSKE profil, til kommentarer, adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.