Lam i spinat

4 personer 400 g lammekød i tern, fra fx kølle eller bov 2 spsk olie 2-3 tsk stærk karry 1 tsk stødt spidskommen 2 løg i tern Evt. 2 fed hakket hvidløg 750 g renset spinat Gulerødder med honning og citron: 1/2 kg gulerødder i mundrette stykker 1 spsk honning Saft af 1/2 citron Tilbehør: Løse ris, gerne Basmati Sauter kødet i en stor stegegryde i 1 spsk af olien til det har taget farve 4-5 min. Tag kødet op, tør gryden af og varm endnu 1 spsk olie og brænd karry og spidskommen af 1 min. før der tilsættes løg og hvidløg. Sauter et par minutter og kom kødet i igen. Drys med lidt salt og sauter for svag varme under låg til kødet er knapt mørt, 25-30 min. Skyl imens spinaten og slyng eller dup den næsten tør. Skru op for varmen under gryden og kom spinaten i. Damp under låg til spinaten er faldet sammen, ca. 5 min. Vend kød og spinat og smag evt. til med salt. Gulerødder med honning og citron: Kom gulerødderne i en gryde med honning, citronsaft, ½ dl vand og lidt salt. Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme. Server dem sammen med en portion løse ris. Grønsager pr. person: Ca. 375 g