Lammebov med salat og ananas med ingefær

Lammebov(4 personer)salt og peber evt. rosmarin eller timian (frisk) evt. nogle fed hvidløg 1 citron kartofler eller pasta

Dryppes med citronsaft og krydres med salt og peber. Man kan også lægge hele kviste af rosmarin eller timian ovenpå – og skære dybe ridser i boven, så der er plads til et fed hvidløg Steg i ovn - vælg mellem: 1. 180 grader i 2 timer 2. 150 grader i 4 timer I begge tilfælde skal den hvile et kvarter Spises med kartofler eller pasta. Salat 500 g modne tomater i grove tern 2 store gode appelsiner i grove tern (uden skal og hinder) sorte oliven med eller uden sten – så mange du lyster basilikum eller brøndkarse efter smag – men ikke for lidt! Dryp med god olivenolie + salt og peber Ananas med ingefær 1 ananas, skrællet og skåret i ringe à 2,5 cm 2 spsk flormelis 1 tsk. stødt ingefær græsk yoghurt som tilbehør Opvarm en tyk pande. Bland flormelis og ingefær og drys på begge sider af ananasringene. Rist dem 1-2 min på hver side, til de har farve. Server med yoghurt.