Aalborg

Landets bedste kollega er nordjyde

HK valgte AMU-medarbejder blandt 2500 nominerede

Merete Toftelund Bertelsen er kåret som landets bedste kollega.Foto: HK

Merete Toftelund Bertelsen er kåret som landets bedste kollega.Foto: HK

AALBORG:Direktionssekretær Merete Toftelund Bertelsen, AMU Nordjylland, kan nu kalde sig ”Danmarks bedste kollega”.

Ved et stort prisarrangement i Cirkusbygningen i København kårede HK hende tirsdag i konkurrence med godt 2500 nominerede kandidater fra hele landet.

Ud over æren vinder hun 25.000 kroner til et arrangement for sine kolleger.

Det er Merete Toftelund Bertelsens kolleger hos AMU Nordjylland, der har nomineret hende til titlen og giver hende disse ord med på vejen:

”Merete er ganske enkelt en gevinst for en virksomhed og ikke mindst for sine kolleger. Meretes måde at håndtere opgaver på er altid med et åbent og positivt sind, og det virker altid til, at der er total ro på opgaverne omkring hende – selvom det er ganske vist, at der er tryk på kedlen!

Merete er ekstremt imødekommende over for alle niveauer i en organisation og har en altid positiv indstilling til tingene. Hun er typen, der ikke er medløber, men vurderer tingene selv, hvilket altid giver en behagelig atmosfære omkring hende. Hun er altid obs på hendes kolleger, og hvordan de har det.”

Kåringen af Danmarks bedste kollega er arrangeret af HK, der i år sætter fokus på det gode kollegaskab. Alle ansatte – ikke kun HK-medlemmer – har siden august kunne nominere kolleger til titlen, hvilket 272 nordjyder har gjort. En jury med repræsentanter for HK, Kommunernes Landsforening og Dansk Erhverv har stået for den endelige udvælgelse.

Formanden for HK Stat Nordjylland er stolt over, at en statsansat nordjyde løb af titlen.

- Mange statsansatte har i dag en presset arbejdsdag og derfor er det dejligt, at der er overskud til at bekymre sig om hinanden. Netop i pressede arbejdssituationer er det vigtigt, at vi er gode til at passe på hinanden på arbejdspladserne og f.eks. er opmærksomme på stress-signaler hos kolleger, siger Mette Lyndgaard Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.