Landets bedste kollegakarma

Helle Werner fra Migatronic i Fjerritslev blev udvalgt blandt 1.600 nominerede fra hele landet, da HK tirsdag 15. november kårede landets bedste kolleger.
16. november 2016 12:24

Salgskoordinator Helle Werner fra Migatronic kan nu kalde sig "Danmarks mest engagerede kollega." HK kårede hende til titlen ved en stor prisfest i København, hvor der også var priser til Danmarks bedste kollega, Danmarks mest hjælpsomme kollega og Danmarks mest ansvarsfulde kollega.

Helle Werner blev indstillet af sine kolleger på arbejdspladsen, hvor hun også er arbejdsmiljørepræsentant. Det skete blandt andet med begrundelsen, at "hun sørger for både i tale og handling at minde os om, hvordan vi sikrer trivsel for både os selv og hinanden. Hun har afholdt et trivselsmøde, hvor hun er kommet med masser af input til, hvordan vi øger trivslen på arbejdspladsen."

Ud over æren vinder hun en kasse med lækkerier, hun kan dele med kollegerne på arbejdspladsen.

Kåringen af Danmarks bedste kolleger er arrangeret af HK, der med kampagnen "God Kollegakarma" i år har sat fokus på det gode kollegaskab. Siden august har alle ansatte - ikke kun HK-medlemmer - nomineret 1.600 kolleger til titlen "Danmarks bedste kollega," heriblandt 186 nordjyder.

En jury med repræsentanter for HK, Kommunernes Landsforening og Dansk Erhverv har stået for den endelige udvælgelse.

- Vi vil gerne hylde alle de gode kolleger, der giver os lyst til at stå op om morgenen og gå på arbejde. Vi har valgt fire, som i særlig grad har gjort sig bemærkede, men alle de mange, der hver dag gør en forskel for deres kollegers arbejdsglæde rundt omkring i hele landet fortjener anerkendelse, siger HK’s næstformand Mette Kindberg, som var med i juryen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...