Landin med redning i slutsekunder: Uafgjort mod Kiel

Den danske landsholdskeeper Niklas Landin præsterede en meget vigtig redning få sekunder før tid mod THW Kiel.

Niklas Landin. Foto: Aniko Kovacs/MTI/POLFOTO/arkiv

Niklas Landin. Foto: Aniko Kovacs/MTI/POLFOTO/arkiv

THW Kiel havde masser af muligheder for at snuppe sejren mod Rhein-Neckar Löwen i den tyske Bundesliga, men førerholdet udnyttede dem ikke.

Håndboldkampen endte derfor 23-23, og det kunne Rhein-Neckar Löwen især takke Niklas Landin for, fordi han diskede op med en klasseredning få sekunder før tid.

- Lige nu er jeg frygtelig træt. Vi må være rimelig tilfredse med det ene point, efter at vi hang efter i det meste af anden halvleg, siger Landin til TV3 Sport 1.

Den danske landsholdskeeper stod generelt en blændende kamp for udeholdet, som jagter Kiel i toppen af den bedste tyske række

I den modsatte ende havde Kiel også en dansker i målet. Kim Sonne-Hansen stod for Kiel, der var ramt af skader på positionen, og han gjorde det også aldeles fremragende med en redningsprocent på 35.

Kiels René Toft Hansen roste da også Kim Sonne-Hansen efter kampen, men han var ærgerlig over pointtabet.

- Vi er skuffede. Vi havde en god mulighed med tre minutter igen for at komme foran med tre mål, men udnyttede den ikke, siger René Toft Hansen.

En Kiel-sejr kunne næsten have afgjort mesterskabet, fordi Rhein-Neckar Löwen fortsat halter to point efter topholdet.

- Vi har så god en målscore, at jeg tror på, at vi stadig kan afgøre mesterskabet med sejre i de sidste kampe. Men vi mangler også at spille en svær kamp i Magdeburg, siger stregspilleren.

Kiel har 53 point, mens Rhein-Neckar Löwen har 51 point med en kamp i baghånden. Kiel har dog en målscore, der er langt bedre end Rhein-Neckar Löwens.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.