Landin skældte ud på kammerat

Nicklas Landin havde et sammenstød med Fredrik Petersen i semifinalen

LONDON:Den danske målvogter Nicklas Landin gjorde sit til at forhindre en svensk sejr, da det onsdag blev til exit for de danske håndboldherrer i OL. Landin stod faktisk en særdeles glimrende kamp med 18 redninger, men det var ikke nok til at overstråle den eminente Johan Sjöstrand i den anden ende af banen, der var svenskernes bedste med 21 redninger.

Samtidig havde Landin et par sammenstød med sin tidligere holdkammerat Fredrik Petersen, der et par gange skød lidt for tæt på hovedet på den danske målmand.
- Det skal han have at vide, at det skal han ikke gøre, sagde den danske landsholdskeeper efter det skuffende nederlag på 24-22. Der ligger dog ikke noget i det. Det er jeg sikker på. Vi er kammerater, og mødes også med hinanden uden for banen.
- Men jeg skulle fortælle ham, at han kunne lige prøve på at gøre det igen, så skulle jeg komme efter ham, sagde Landin.
Svenskeren stod to gange over for Landin på straffekast, og begge gange var det svenskeren, der vandt duellen mellem vennerne.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.