Landsby håber på mere vækst

Grundsalg, Hjørring har åbnet salget af 10 nye parcelhusgrunde i Astrup som næste etape i en udbygning

Poul Christoffersen
Ved en event i Astrup ved Lundholmvej var det muligt for interesserede at komme op i 30 meters højde. Den udbyggede etape af Lundholm kvarteret ligger foran, mens udbygningen skal ske til højre. Privatfoto
Hjørring 3. september 2013 08:03

ASTRUP: Med åbningen af grundsalget for 10 parceller ved Lundholmvej ligner Astrup en af de få landsbyer i Hjørring Kommune, som kan melde om fortsat vækst i antal boliger.

- Mellem 50 og 60 personer var henne og kigge på den nye udstykning, og blandt dem var der nogle, som er alvorligt interesseret i at købe en grund, oplyser Niels Munkbak fra det lokale landsbyråd.

Rådet har haft et samarbejde med Grundsalg, Hjørring om udformningen af Astrups næste boligområde, og begge parter var søndag 1. september ude i området for at vise det frem og komme i kontakt med eventuelle købere. Grundsalg står for salget af grundene.

- Vi fortalte om de gode fritidsmuligheder i Astrup, og at vi har en fin natur lige uden for byen. Vi ligger ikke langt fra Hjørring og motorvejen. Aalborg ligger kun 30 minutter væk. Jeg håber der er flere, som vil flytte til strup, siger Niels Munkbak.

En tidligere etape med syv parceller ved Lundholmvej er forlængst solgt og bebygget, og gennem flere år har landsbyrådet og andre foreninger presset på for at fortsætte udstykningen af området. Og der er plads til flere nye villaer end dem, der er sat til salg af kommune.

Den forrige etape ved Lundholmvej blev sat i gang i 2002, og siden er udbygningen af byen fortsat to andre steder. Fire jordbrugsparceller ved Kærvej blev udsolgt kort tid efter udstykningen i 2005, mens salget er gået mere trægt i Agerlund, hvor der er fire ledige parceller.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...