Lokalpolitik

Landsbyer ruster sig til fremtiden

Farstrup har lagt navn til en landdistrikts-erklæring fra politikere i den nye storkommune - forpligtende eller ej. Nu tager sammenslutningen af Landsbyer i Nibe Kommune sagen i egen hånd. 
arkivfoto: michael koch

Farstrup har lagt navn til en landdistrikts-erklæring fra politikere i den nye storkommune - forpligtende eller ej. Nu tager sammenslutningen af Landsbyer i Nibe Kommune sagen i egen hånd. arkivfoto: michael koch

{ BARMER: Tirsdag står Sammenslutningen af Landsbyer i Nibe Kommune, LINK, og Rørbæk Centret, bag et udviklingsseminar for alle om landdistrikternes fremtid i den nye storkommune. Barmer Forsamlingshus lægger lokaler til det åbne møde med deltagelse af LINK-formand Holger Elberg, Rørbækcentrets konsulent Søren Christensen, kommende rådmand, Tina French Nielsen (V), og medlem af det nye byråd, Elin Møller (S). - Nu handler det om, at diskutere og fastlægge, hvordan ildsjælene i landsbyerne kan fungere i den nye kommune, og hvordan de organisere sig, lyder overskriften fra Holger Elberg. På mødet skal landsby-repræsentanter aftale, hvem der skal have gratis konsulentstøtte til andre udviklingsseminarer.