Landsbypedeller efterlyser ønsker

Det er nu omegnsbyerne tl Frederikshavn skal skrive ønskesedler

Landsbypedellerne er klar til at trække i arbejdstøjet og efterlyser nu ønsker om, hvad de skal kaste sig over. Arkivfoto: Peter Broen

Landsbypedellerne er klar til at trække i arbejdstøjet og efterlyser nu ønsker om, hvad de skal kaste sig over. Arkivfoto: Peter Broen

Landsbypedellerne er klar til at trække i arbejdstøjet og efterlyser nu ønsker om, hvad de skal kaste sig over.

Ordningen startede som et forsøg i 2015, men er nu permanent, og det er kommunens Projekt- og Integrationsafdeling, der leverer arbejdskraften til forskønnelse af kommunens landsbyer.

Og ingen tvivl om, at det en populær ordning, der også giver meningsfyldt beskæftigelse for de borgere, der er tilknyttet Projektafdelingen.

De opgaver, som landsbypedellerne udfører, skal være engangsopgaver, ikke løbende drift og ikke opgaver, som Park og Vej ellers ville tage sig af.

Man kan sige, at landsbypedellerne understøtter opgaver, som landsbyerne ellers selv skulle lave.

Det kan være idrætsforeningens klubhus, der skal males eller kalkes. Fællesarealer og legepladser, der trænger til at blive renoveret. Byskilte og flagstænger, der skal males og lignende.

Projektafdelingen har en håndfuld fast tilknyttede medarbejdere på ordningen.

På kommunens hjemmeside er der et skema, hvor landsbyerne kan komme med deres ønsker, som Projektafdelingen så sorterer.

Skemaet sendes til serviceteam@frederikshavn.dk, og det er klogt at gøre det senest 28. marts for det er nemlig sidste frist.

Umiddelbart efter deadline vil alle indkomne ønsker blive vurderet og prioriteret.

Landsbyerne vil herefter få besked om prioriteringen.

Opgaverne vil blive løst i perioden fra omkring 1. april og frem til slutningen af september måned eller så længe vejret tillader det.

Rækkefølgen afhænger af vejr og vind og opgavernes indhold samt krav til materiel.

Er der spørgsmål til ordningen, kan de rettes til Anders Andersen på mail anad@frederikshavn.dk eller Kurt Jul Nielsen på mail kuni@frederikshavn.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.