Landsholdet slagtes efter makedonsk makværk

0-3-blamagen i Makedonien går ikke ubemærket hen i dagens aviser.

Landsholdet slagtes efter makedonsk makværk

Makværk i Makedonien. Mareridt i Makedonien.

Jo, der bliver talt med store bogstaver i aviserne dagen efter fodboldlandsholdets 0-3-kamp i en venskabskamp i Makedonien.

Ikke mindst danskernes indsats i første halvleg, hvor Makedonien scorede alle tre mål inden for kampens første 25 minutter, får hårde ord med på vejen.

- Rådvilde var de, og første halvleg var en pinlig forestilling set med danske øjne, en katastrofe, en blamage.

- Intet fungerede, intet hang sammen på holdet, der gav opvisning i dårlige afleveringer, slapt presspil, skidt forsvarsspil og angrebsspil, der var nærmest ikke-eksisterende, skriver Politiken.

Kampen skulle have været et afsæt for næste måneds VM-kvalifikationskampe ude mod Tjekkiet og hjemme mod Bulgarien, hvor Danmark skal forsøge at holde liv i håbet om at komme med til VM i Brasilien næste år.

Det endte i stedet som den ottende A-landskamp i træk uden dansk sejr.

- Danmark kommer ikke med til VM-slutrunden 2014, med mindre Morten Olsen på halvanden måned viser sig som en af verdenshistoriens største tryllekunstnere, mener Jyllands-Posten.

- Onsdagens 0-3 mod upåagtede Makedonien var ikke blot en resultatmæssig nedsmeltning, men endnu mere bekymrende var det en mental og arbejdsmæssig ikke-præstation, der går over i historien som en af landsholdets tommeste og pinligste, skriver avisen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst