Fodboldlandsholdet

Landsholdspanik afblæst: Agger er klar

Landsholdsanføreren er lørdag med fra start for Liverpool mod Norwich

Daniel Agger blev båret fra banen for en uge siden, men nu er han allerede spilleklar igen. Foto: Reuters / Phil  Noble

Daniel Agger blev båret fra banen for en uge siden, men nu er han allerede spilleklar igen. Foto: Reuters / Phil Noble

NORWICH:For blot seks dage siden, lignede det et afbud til det danske landshold fra Liverpools Daniel Agger, men landstræner Morten Olsen kan tage det helt roligt.

Agger er med i Liverpools startopstilling, når klubben lørdag eftermiddag møder Norwich på udebane i jagten på den første Premier League-sejr i denne sæson.
Den danske landsholdsanfører måtte ellers forlade banen med store smerter i det ene knæ efter et sammenstød i sidste weekends kamp mod Manchester United.
Ved den lejlighed frygtede mange, inklusiv Liverpool-manager Brendan Rodgers, en lang pause til den skadesplagede centerforsvarer.
Det viste sig dog langt fra at være så slemt som frygtet, og Agger gik kun glip af Liga Cup-kampen mod West Bromwich onsdag aften.
Et opgør, som danskeren næppe ville have spillet, selv om han havde været frisk, for Rodgers benyttede kampen i den lille pokalturnering til at lufte sine reserver.
Kampen endte med en 2-1-sejr til Liverpool og dermed oprejsning i forhold til den resultatmæssigt skuffende start i Premier League, hvor de 18-dobbelte mestre kun har hentet to point i fem kampe.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.