Landsholdsprofil efter CL-nedtur: Skide ærgerligt

BSV havde søndag alle chancer for at kvalificere sig til 1/8-finalerne i Champions League, men skuffede.

Landsholdsprofil efter CL-nedtur: Skide ærgerligt

Selv om håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg spillede en halvskidt kamp på udebane mod franske Chambéry, var holdet så tæt på Champions League-avancement, som det er muligt at komme.

Et nederlag på to mål ville have været nok for danskerne, der ved stillingen 26-29 fik tilkæmpet sig et straffekast i sidste sekund.

Men Chris Jørgensens lob blev læst af franskmændenes målmand, og nu må det midtjyske mandskab vente mindst en uge på at indløse billet til 1/8-finalerne.

- Det er skide ærgerligt, men det er ikke det straffekast, der er skyld i, at vi ikke klarede at tabe med to mål, som var det dårligste resultat, vi kunne tillade os, siger landsholdsspilleren Rasmus Lauge

- Vi må erkende, at vi brændte mange chancer. At vi afsluttede så dårligt i åbent spil er noget rod, lyder det fra playmakeren.

Det franske mandskab havde ikke fået et eneste point i sine første syv kampe i puljen, men mod det svingende danske hold lykkedes det altså.

En stor skuffelse for BSV-spillerne, der så sent som i onsdags også led et sjældent nederlag i den hjemlige liga, da holdet tabte til Tvis Holstebro.

- Den dårlige oplevelse i onsdags sad nok stadig i os. Vi havde mange med til VM, og det kan godt være derfor, at vores spil ikke har fungeret siden.

- Men det ser stadig fint ud i gruppen, og vi skal ikke gå i panik nu, siger Rasmus Lauge.

Danskerne mangler et point for at være sikker på at gå videre. Alternativt skal man håbe på, at Chambéry ikke vinder sine sidste kampe. Der resterer to runder i Champions League-gruppespillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.