Landskabets betydning for udviklingen

Kommunen inviterer til mini-folkemøde om Thorupstrand og Slettestrand

Kommunen inviterer til møde om samspil mellem natur og udvikling af landdistrikerne.

Kommunen inviterer til møde om samspil mellem natur og udvikling af landdistrikerne.

Kommunalbestyrelsen skal snart arbejde med en revision af Helhedsplan17 og tager 8. oktober i forbindelse på tur til Thorupstrand og Slettestrand for at se på landskabets betydning for udviklingen af landdistrikterne i området.

- Vi skal se på landsbyerne, friluftslivet, kulturmiljøerne og naturen i det åbne land. Vi arbejder med dialogbaseret planlægning og vil skabe helheder i de mange tiltag, der er i de små samfund. Derfor vil en række lokale ildsjæle og fagpersoner i løbet af dagen kommenterer på mulighederne for udvikling, hvor landskabet er omdrejningspunktet, siger projektleder Marianne Fisker.

Jammerbugt Kommune er nemlig ved at udvikle en ny måde at planlægge på i det åbne land. Det skal give mening for borgerne, og der skal være plads til de mange interesser, der for brugen af det åbne land.

- Vi håber, at dagen vil kaste lys over, hvordan borgere engageres, og vi skaber sammenhæng mellem landsbynetværk og åben land planlægning samt give vores kommunalbestyrelse et overblik over de projekter, der i øjeblikket er igangsat i området siger plan- og miljøchef, Gitte Clausen.

Der holdes der på dagen et mini-folkemøde på Klim Bjerg for alle fra klokken 12.00 til 13.45, hvor der er mulighed for at smage på lokale madvarer lavet af områdets kokke og få en snak med kommunalpolitikerne.

- Vi håber, at rigtig mange vil byde ind med deres holdninger og ideer til, hvordan vi sammen kan skabe udvikling i det åbne land med landskabet og naturen som løftestang, siger borgmester Mogens Gade (V).

Dagen arrangeres i samarbejde med Københavns Universitet i projektet Fremtidens Landskaber, hvor Jammerbugt deltager sammen med otte andre af landets kommuner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.