Landskamp afbrudt af bare bryster

Nervøse fodboldfans i Grønland fik sig en gevaldig overraskelse, da de fulgte de sidste hektiske minutter af fodboldlandskampen mellem Danmark og Portugal lørdag aften.

Anders G. Mortensen,
De grønlandske seere fik sig en overraskelse i slutminutterne af den spændende kamp. For et par bryster viste sig pludselig på skærmen. Foto: Scanpix
Fodbold 6. september 2009 15:09

Mens det danske forsvar var under hårdt pres i slutminutterne, mistede grønlænderne pludselig signalet fra Parken - istedet viste der sig et par nøgne kvindebryster på skærmen. Det skriver Sermitsiaq.gl. KNR-TV kludrede i det, og brysterne var på skærmen i flere sekunder. Selv om det ikke nødvendigvis var et ubehageligt syn, så havde hovedparten af seerne nok foretrukket af se hele den spændende afslutning af kampen, der som bekendt sluttede 1-1. Det er ikke første gang, at seere oplever underlige kiks under Danmarks kvalifikationskampe til VM. Da Danmark mødte Sverige på udebane i juni, gik det galt for svensk tv. Efter kun 12 minutter fik Sverige tilkendt et straffespark. Men få sekunder før, at den svenske midtbanespiller Kim Källström løb til bolden, forsvandt billedet fra skærmen. Svenskerne så derfor ikke den danske målmand Thomas Sørensens redning - de så istedet et logo for Viasat.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...