Landsmand kalder Breschel for feltets mest uheldige

Christopher Juul har ondt af landsmanden Matti Breschel, som igen blev ramt af styrt og måtte udgå af Touren.

Matti Breschel forlader Tour de France på en båre Foto: Scanpix/Kenzo Tribouillard

Matti Breschel forlader Tour de France på en båre Foto: Scanpix/Kenzo Tribouillard

På vej tilbage i feltet efter en tissepause styrtede Matti Breschel (Cannondale) på 14. etape af Tour de France, da en anden rytter røg i asfalten foran ham.

Danskeren pådrog sig en ret dyb flænge i det højre ben i faldet, som gjorde, at han måtte udgå af løbet og ind i en ambulance for at modtage behandling.

Breschel har de seneste år været ramt af flere uheld, og landsmanden Christopher Juul-Jensen (Orica-Bikeexchange) føler med Cannondale-danskeren.

- Desværre blev han ramt af uheld endnu en gang, men man kan ikke rigtigt gøre så meget andet end at håbe, at han ikke er kommet for alvorligt til skade, og at han forhåbentlig kan komme sig ret hurtigt, siger Christopher Juul.

- Godt nok har min holdkammerat Simon Gerrans været uheldig med sine skuldre, kraveben og håndled, men hvis man skulle vælge feltets mest uheldige rytter de seneste par år, så er det helt klart Matti.

Med kun godt en uge tilbage af Tour de France må Matti Breschel altså pakke sammen og rejse hjem, men skulle skaden ikke vise sig for alvorlig, kan han ifølge Christopher Juul stadig se en smule lys i mørket.

- Det eneste positive, han kan få ud af det her, er, at hvis han er hurtigt tilbage på cyklen, så kan han stadig få gavn af den mængde cykelløb, han har kørt, lyder det fra Orica-danskeren, som tilføjer:

- Men han får desværre ikke glæden af at fuldføre.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.