Landstræner jubler over Ødegaard-debut for Real Madrid

Martin Ødegaard var nervøs før sin Real Madrid-debut, men den norske komets indsats godkendes af landstræneren

Norges landstræner Per-Mathias Høgmo glæder sig over, at blot 16-årige Martin Ødegaard lørdag aften blev Real Madrids yngste debutant nogensinde.

33 minutter fik Ødegaard på banen mod Getafe, og her viste han sit værd, siger Per-Mathias Høgmo til fotball.no.

- Det er meget glædeligt for mig, at debuten kom allerede i denne sæson. Det er en historisk dag for Martin på mange måder, og det er inspirerende for ham, at han får den her mulighed.

- Martin spillede, som vi kender ham. Han var tryg og god med bolden, og han var involveret i flere aktioner, som gør, at han sikkert sidder tilbage med en god oplevelse, siger landstræneren.

Martin Ødegaard kom på banen i stedet for Cristiano Ronaldo ved stillingen 5-3 til Real Madrid. Den unge nordmand var med til at udbygge føringen til slutresultatet 7-3.

Selv var Ødegaard stolt efter debuten, selv om han var nervøs.

- Det var specielt for mig at spille på Bernabeu (Real Madrids hjemmebane, red.). Jeg er stolt og glad, og jeg har haft det godt her i mit første år.

- Jeg følte mig meget komfortabel. Jeg var nervøs for at spille foran så mange mennesker, men jeg prøvede at nyde det, siger Ødegaard til Real Madrids tv-kanal efter kampen ifølge det spanske medie AS.

Ødegaard skiftede norske Strømsgodset ud med Real Madrid 21. januar i år. Blot fem uger tidligere fyldte Martin Ødegaard 16 år.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.