Fodboldlandsholdet

Landstræner kræver hård straf for snydemål

Morten Olsen mener ikke, at Uefa kan komme uden om at give Shakhtars Luiz Adriano en hård karantænestraf

Morten Olsen mener, at Uefa bør give Luiz Adriano karantæne for usportslig optræden i Champions League-kampen mod FC Nordsjælland. Foto: Scanpix

Morten Olsen mener, at Uefa bør give Luiz Adriano karantæne for usportslig optræden i Champions League-kampen mod FC Nordsjælland. Foto: Scanpix

KØBENHAVN:Landstræner Morten Olsen er ikke i tvivl om, hvad det europæiske fodboldforbund Uefa bør gøre i sagen om det kontroversielle mål, som Shakhtar Donetsk-angriberen Luiz Adriano scorede mod FC Nordsjælland.

Olsen mener, at når Nicklas Bendtner kan få én spilledags karantæne for at trække bukserne ned og vise sine grønne boxershorts, så må Adriano straffes langt hårdere.
- Det her må kræve mange flere spilledages karantæne, sådan som jeg ser det. Ellers er det simpelthen en falliterklæring, siger Morten Olsen til sporten.tv2.dk.
Han mener, at Uefa har al mulig grund til at skride ind over for Adrianos tilsidesættelse af de uskrevne fairplayregler.
- Det her handler om sportslige regler, som alle kender til. Derfor har Fifa og Uefa hejst det gule flag, hvor der står Fifa Fair Play.
- Hvis han ikke bliver straffet her, selv om der ikke er regler for det, så tror jeg, at vi kan hive det fairplay-flag ned igen.
Olsen beordrede den nuværende U/21-landstræner Morten Wieghorst til at skyde ved siden af med vilje, da Danmark fik tilkendt et forkert dømt straffespark i ligalandsholdets kamp mod Iran i Hongkong tilbage i 2003.
Det belønnede det internationale fodboldforbund Fifa senere med en fairplay-pris./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst