Frederikshavn

Langskud sendt helt fra "Down Under"

Drengehold fra Kvissel/Ravnshøj IF mødte australsk hold ved Cup No. 1

25
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

De australske drenge helt i sort var dominerende på banen mod Kvissel/Ravnshøj IF og satser på en finaleplads.

FREDERIKSHAVN:En stor del af charmen ved en international ungdomsturnering i fodbold er naturligvis, at de lokale fodboldhold pludselig får chancen for at møde et mandskab fra den anden side af jordkloden.

Det skete onsdag formiddag for en flok knægte på 14-15 år fra Kvissel/Ravnshøj IF, der på bane 3 på Fodboldvej stod overfor australske Subiaco i en indledende gruppekamp ved Cup No. 1.

De lokale helte havde haft en smuttur på under ti kilometer, mens drengene fra Australien måtte tilbagelægge 16.081 kilometer (afstand fra Sydney Lufthavn til Frederikshavn Banegård) for at spille fodbold på FfI’s anlæg.

- Vi var undervejs i 36 timer for at tage turen fra Perth i Australien til Frederikshavn, fortæller Kevin Grima, der sammen med Robert Homer er træner for det australske islæt i Cup No. 1.

Velorganiseret turnering

Han glæder sig over at være i en sikker og dejlig by og at deltage i en velorganiseret turnering.

- Det er første gang, jeg er med her i Frederikshavn, men vores klub Subiaco har deltaget fem gange og været i semifinalen flere gange, så i år går vi hele vejen, smiler Kevin Grima.

Efter kampen kunne han sammen med sine fodbolddrenge juble over en solid sejr på 5-0, og med i jublen var også tre australske forældre.

- Vores drenge elsker at være her i Frederikshavn, og det samme gør vi forældre, forklarer Russell Balch og tilføjer, at vejret da også er helt i orden.

- Det er akkurat som vores vinter hjemme i Australien.

Trods det store nederlag var kampen en stor positiv oplevelse for drengene fra Kvissel/Ravnshøj IF og de mange fremmødte forældre.

- Det er fantastisk at møde et hold fra den anden side af jorden, lød det fra Frederik Vingaard, og hans mor Camilla kalder det lærerigt for de lokale drenge.

- Derfor er vi også glade for Cup No. 1, der giver mulighed for internationalt samvær også udenfor banen.

Også KRIF-træner Michael Haaber glæder sig over de internationale kampe.

- Det er lidt ligesom at spille landskampe, for udover et australsk hold har vi også mødt hold fra Norge og USA, forklarer den lokale træner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.