Langskytte vil undgå franske ulovligheder

De franske kvinder vil slå danskernes spil i stykker ved at lave en masse frikast, mener Stine Jørgensen.

Langskytte vil undgå franske ulovligheder

Det franske landshold, som Danmarks kvindelandshold møder i aften ved håndbold-EM i Serbien, har ry for at være et af sportens mest fysisk stærke hold, og særligt de danske langskytter har mærket, hvordan det er at komme for tæt på de franske kæmper.

- De er gode til at komme op og lave frikast, og det er noget, de rigtig gerne vil, siger Stine Jørgensen, der blev dansk topscorer i den første kamp mod Sverige.

Danmark mødte Frankrig ved Møbelringen Cup i Norge for mindre end to uger siden, og Jørgensen fandt ved den lejlighed ud af, hvad der skal til mod medaljefavoritterne.

- De havde egentlig god succes med at lave frikast mod mig, da vi mødte dem i Norge. Vi håber, at vi denne gang kan glide bedre af på dem og komme rundt om dem, så de ikke kan lave de frikast, siger Stine Jørgensen.

Sammen med resten af det danske landshold kommer hun på en yderst vanskelig opgave mod franskmændene. Ikke mindst fordi skuffelsen mod Sverige stadig kan lure i baghovedet.

Men langskytten mener, der er nok af positive ting af tage med fra kampen mod svenskerne.

- Vi er nødt til at vende skuffelsen til noget positivt. Vi spillede i størstedelen af kampen rigtig godt, og det er positivt, for vi er en udviklingstrup, slår Stine Jørgensen fast.

Kampen mod Frankrig starter klokken 20.15.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.