Trafikulykker

Langt mindre kaos i morgentrafikken

Tirsdag morgen gik det betydeligt bedre med at få afviklet trafikken gennem Limfjordstunnellen i Aalborg

Morgentrafikken gled meget lettere tirsdag end mandag morgen på trods af vejarbejdet i Limfjordstunnellen. Foto Grete Dahl

Morgentrafikken gled meget lettere tirsdag end mandag morgen på trods af vejarbejdet i Limfjordstunnellen. Foto Grete Dahl

AALBORG:Efter mandagens trafikkaos i Aalborg på grund af vejarbejdet i Limfjordstunnellen var der væsentligt mindre trafikkøer på motorvejen tirsdag morgen, oplyser Nordjyllands Politi.

- I forhold til i går er det faktisk gået rigtig fint, siger vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi.
Han forklarer, at politiet har koncentreret sig meget om at skifte mellem antallet af vejbaner i henholdsvis syd- og nordgående retning. Når der var relativt store bilkøer i en eksempelvis sydgående retning, så fik bilister to spor at køre i, når de skulle sydpå.
Når der var kø nordpå, så var det bilisterne i nordgående retning, der kunne benytte to spor.
På den måde blev det bilkøerne opløst hurtigere, og trafikken gled forholdsvis pænt det meste af morgenen.

Lastbiler blokerede

Motorcykelbetjente holdt hele morgenen et ekstra vågent øje med, om bilisterne kørte efter reglerne på motorvejen, fordi nogle bilister mandag vendte rundt på motorvejen, bakkede op ad ramperne eller kørte i nødsporet.

Men tirsdag morgen kørte privatbilerne generelt pænt. Dog var der problemer med at få lastbilchaufførerne til at opføre sig ordentligt.
- Vi har haft problemer med lastbiler, der spærrer to vejbaner. Lastbilerne skal holde deres bane og køre frem til det sted, hvor de skal flette sammen, men de lægger sig i midten. Det slår vi ned på, siger vagtchef Per Vagn Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.