Lars Bak: Vi vil splitte feltet ad

Danske Lars Bak har en plan om at bruge den kraftige sidevind til at splitte feltet på lørdagens korte etape.

Selvom den første af lørdagens to etaper i Post Danmark Rundt er en kort en af slagsen, så er danske Lars Bak (Lotto-Belisol) ikke sen til at melde ud, at han gerne vil lave ballade i feltet.

Der er nemlig en voldsom sidevind på den kun 98 kilometer lange etape fra Nyborg til Odense, og det vil Bak og hans hold udnytte.

- Der er meget sidevind i dag, så vi vil sidde oppe i fronten og så se, om vi kan splitte feltet ad. Vi er klar på at lave noget ravage i dag, siger Lars Bak, der har et klart mål med dagens taktik.

- Vi skal se, om vi kan få ændret i klassementet, og så må vi tage lidt chancer. Vi har jo tre mand i top-syv, så vi kan både tabe, men også vinde på det i dag. Det er en chance, vi er klar til at tage, siger han

Senere lørdag venter også en kort enkeltstart i Middelfart, hvor Lars Bak også må regnes blandt favoritterne. Men den etape er ikke i fokus endnu.

- Fuld fokus og koncentration er på den første etape og slet ikke på enkeltstarten, for det kan godt blive lidt halvfarligt derude i dag med vinden.

Lars Bak ligger aktuelt nummer syv i klassementet 23 sekunder efter den førende rytter Manuele Boaro fra Tinkoff-Saxo.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.