Lars Bonde som sidstevælger til Post Danmark

At skulle vælge det danske Post Danmark-hold, er som at stå som sidstevælger i skolegården, siger Lars Bonde.

Lars Bonde som sidstevælger til Post Danmark

Vanen tro får Post Danmark også i år deltagelse af et hold udelukkende bestående af danske ryttere, der ikke kører for hold, der er udvalgt til det danske cykelløb.

Og det er en speciel opgave, sportschef Lars Bonde står med, når han skal sammensætte det danske hold.

- Det er jo altid spændende. Det er lidt som at stå i skolegården og være sidstevælger. Men vi får altid samlet et godt hold, siger han.

- Rytterne er altid glade for at køre på landsholdet. Det er noget specielt at trække dannebrogstrøjen over hovedet, og det gør, at de præsterer lidt bedre, siger Lars Bonde

Sportschefen glæder sig meget til årets rute, og især fjerde etape, der skal køres samme dag som enkeltstarten, bliver et af højdepunkterne på årets rute.

- Det plejer at være sådan en slagt transportetape, hvor feltet kommer samlet hjem, og man sparer sig lidt til enkeltstarten. Men i år er der tale om en reel udfordring. Det bliver en ny feature, at rytterne skal belastes maksimalt inden enkeltstarten, siger han.

Der er ikke store chancer for, at årets vinder skal findes blandt Bondes otte ryttere, men han vil alligevel ikke afskrive holdet helt.

- Astana er ikke udtaget, og hvis Fuglsang skulle få lyst til at køre Post Danmark Rundt i sin fantastiske Tour de France-form, så er der jo en mulighed for, at vi finder vinderen på det danske hold, siger Lars Bonde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.