Lars Jacobsen efter ny remis: Vi har skuffet i Parken

To kampe i Parken i VM-kvalifikationen og blot to point. Det er ikke godt nok, siger højrebacken.

Lars Jacobsen efter ny remis: Vi har skuffet i Parken

Først 0-0 mod Tjekkiet i efteråret og så tirsdagens 1-1-resultat mod Bulgarien. Det danske fodboldlandshold har skuffet hidtil på hjemmebanen i Parken i VM-kvalifikationen, mener Lars Jacobsen.

- Skuffelsen er stor. Vi havde sat næsen op efter noget mere, og vi burde have vundet. Vi må sige, at vi ikke har været dygtige nok i vores to første hjemmekampe, siger højrebacken.

- Vi fik ikke scoret på de chancer, vi havde i første halvleg. Kommer man foran, så åbner det op for et bulgarsk hold, der stod langt tilbage på banen.

- Jeg havde bange anelser, da de scorede til 1-0, og så var vi heldige at svare hurtigt igen, siger Lars Jacobsen med henvisning til Daniel Aggers udligning til 1-1 på et straffespark.

Det ene point betyder, at Danmark på fjerdepladsen i gruppe B har seks point for fem kampe. Italien topper med 13 point, Bulgarien har 10, mens Tjekkiet har otte point.

Bulgarien har spillet én kamp mere end Italien, Tjekkiet og Danmark, og danskerne har desuden endnu ikke mødt Armenien og Malta.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst