Brønderslev

Lars Larsen til konference

Dyne-Larsen kommer til Brønderslev - her vil han fortælle om sin succes

Lars Larsen til Brønderslev på 35-års jubilæumsdag. Arkivfoto

Lars Larsen til Brønderslev på 35-års jubilæumsdag. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Arrangørerne af en konference i Brønderslev har hænderne i vejret. Det er nemlig lykkedes at få købmand Lars Larsen fra Jysk som hovednavn til konferencen onsdag 2. april i Brønderslev. Det er tredje gang en række nordjyske virksomheder er gået sammen om en konference med titlen ”Vækst og ledelse”.

Lars Larsen vil fortælle om sin succes, hvor han i dag har godt 2.100 forretninger i 36 lande.

Hele Danmarks Købmand, som han kaldes, vil også fortælle om de erfaringer han har gjort sig med senest med køb af Idé-Møbler og Ilva.

Omsætningen i Lars Larsen Group er i dag over 21 milliarder.

Lars Larsen havde ellers et stort kryds i kalenderen, men har valgt at tage til Brønderslev. 2. april er det nemlig 35 år siden, han åbnede sin første forretning i Aarhus.

- Derfor er vi meget glade for, at han vil komme til Brønderslev, fortæller Kirsten Jensen fra AM Gruppen, der er ét af selskaberne bag konferencen.

De andre indlægsholdere er tidligere sportsdirektør i AaB, Lynge Jakobsen, AaB og Lars Mogensen fra firmaet Certificeret Konfliktcoach. Lynge Jakobsen er i dag med i flere bestyrelser. Det vil han fortælle om.

- Lars Mogensen vil med humor, historier og nærværende indlevelse tage os med på en tur i det konfliktfyldte farvand mellem mennesker, siger Kirsten Jensen. Journalist Nina Munch-Perrin fra Danmarks Radio skal lede aftenen.

Arrangører er AM Gruppen, Next Work, BDO, Væksthus Nordjylland, Hjulmand & Kaptain, Bredbånd Nord, Compas Group og Green Click Media.

Arrangørerne venter omkring 900 deltagere

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst